هنر بیسکوییت در طرح نقشه شهر سازی در تهران

این مطالعه به بررسی تأثیر راهبردهای یادگیری در یک سازمان دانش آموزی بر خلاقیت هنریت می پردازد.

شرکت کنندگان 27 دانشجوی یک باشگاه هنری تزئین بیسکویت مادر 140 گرمی از یک دانشگاه مرکزی در تایوان بودند.

طرح شبه آزمایشی پیش آزمون- پس آزمون با 90 ساعت تدریس تجربی در مدت 16 هفته اتخاذ شد.

نتایج که شامل استفاده از پرسشنامه، مشاهده کلاس درس و مصاحبه های عمیق بود، نشان می دهد که از نظر خلاقیت، گروه شرکت کننده در یادگیری کلاس درس معکوس به طور قابل توجهی از گروه با استفاده از راهبردهای یادگیری سنتی بهتر عمل کردند.

بیسکویت

علاوه بر این، یادگیری کلاس درس معکوس انگیزه و رضایت یادگیرنده را ارتقا داد.

کیک های تزئین شده نقش برجسته ای در رویدادهایی مانند تولد، سالگرد ازدواج و روز مادر دارند.

از آنجا که برخی از مصرف کنندگان خواستار تزیین بیسکویت متنوع هستند و در پاسخ به یک محیط رقابتی فزاینده، دکوراتورهای بیسکویت باید تکنیک های پیچیده تری را برای رفع نیازهای مصرف کننده توسعه دهند.

پیش از این، کارکنان در معرض فرهنگ‌های سخت محیط کار قرار می‌گرفتند و در یک سیستم راهنمایی به آنها آموزش داده می‌شد که کاملاً از تکنیک‌ها و دستور العمل‌های سنتی پیروی کنند.

بنابراین، ایده برای ایجاد محصولات جدید به طور قابل توجهی محدود بود.

بنابراین، آموزش دکورهای بیسکویت برای هنرمندان خلاق با دید، تخیل و خلاقیت ضروری است (روهلمن، 2001).

به ویژه در مطالعه خلاقیت، خلاقیت نه تنها به عنوان یک شیوه تفکر و عمل، بلکه به عنوان نشانه ای از قابلیت نوآوری تلقی می شود.

در حال حاضر، “یادگیری متحرک” رایج است و به عنوان بهترین روش برای تحریک تفکر خلاق دانش آموزان شناخته می شود (برگمن و سامز، 2012؛ اسلام، 2018) مفهوم اصلی یادگیری معکوس، یادگیرنده محور است.

یادگیری کلاس درس معکوس در دوره های رسمی در حوزه های موضوعی مانند علوم انسانی اجتماعی، پزشکی و علوم طبیعی با دستاوردهای عالی به کار گرفته شده است (اکین اوغلو و تاندوگان، 2006؛ استریر، 2007؛ اودود و آگیلار-روکا، 2009؛ هوانگ و همکاران .، 2011).